Tjänster

Tryggare kinaaffärer

Vad gör man när man inte få sin leverans i tid?

Vad ska jag göra när leverantörer plötsligt inte svarar på mina email och förfrågningar?

Vad ska jag göra när produktkvaliteten avviker igen och hur kan jag göra för att säkerställa god kvalitet i nästa leverans?

Företagsbesök

Vill du se och uppleva den kinesiska affärskulturen på plats? Vi kan hjälpa er att komma i kontakt med företag och branscher som är intressanta för just er verksamhet.

Att komma i kontakt med ett företag och göra besök för att själv uppleva den kinesiska affärskulturen på plats kan vara värdefullt. Då har ni själva möjlighet att knyta personliga och nära kontakter för att få en bra start på ert Kina-affärer.

Effektivare affärsutveckling

Utvecklingsarbete tar oftast mycket tid och energi.

Vi finns här för företag som har behov av teknisk lösning och affärsutveckling i Kina.

Vi är en resurs under hela utvecklingsprocessen, hjälper till under förhandlingar vid ev. samarbeten och följer upp hur resultatet blir för alla inblandade företag.

Med hjälp av våra samarbetspartners både i Sverige och Kina kan vi hjälpa dig att ta fram lösningar och produkter från idé till färdig leverans på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Bättre Kundvård

Att bygga, vårda och förbättra kundrelationer är avgörande för att nå framgångar i affärer.

Vi hjälper er arrangera med olika aktiviteter och ta emot era kundbesök till och från Kina.

Kunskap

Vi erbjuder företagsanpassad utbildning om Kina (Eller om Sverige för dina kinesiska affärspartners).

Seminarium:
Chi och harmoni som gör dej Fri!

Innerst inne är vi alla lika, men vårt beteende formas av våra kulturer. Frågan är om du anpassar dej eller om du vågar vara dej själv? Vi menar att Livet borde vara som en orkester: Vi ska vara olika och låta olika, men med en gemenskapad vision kan vi bli folk-visa och förenas i harmonisk samklang!
Läs mer, klicka!